Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Regler for brug af forum
#1
Det er på dette forum IKKE tilladt at reklamere for andre grupper eller foreninger der gebærder sig inden for det paranormale. I tvivlstilfælde, skriv og spørg et DPA-Medlem, inden du poster dit indlæg [Image: 1f642.png]:-)
Det er IKKE tilladt for medlemmerne på dette forum, at blokere for DPA medlemmer/administratorer.

Det er HELLER ikke tilladt at dele materiale der bliver lagt op i dette forum, på andre sider/grupper på Facebook, eller i det hele taget uden for dette forum eller DPA's gruppe på facebook.

Endelig er det - ifølge loven om ophavsret - IKKE tilladt at dele materiale i dette forum der ikke er ens eget, med mindre man har fået tilladelse fra ejeren af materialet.
HAR man fået tilladelse fra ejer, SKAL der gøres opmærksom på, at det ikke er ens eget materiale.

Kunne du tænke dig at søge om medlemsskab her på forummet, byder vi dig velkommen. Vi gør dog opmærksom på, at vi ikke godkender spam mails, eller promotion mails. Endvidere skal brugerprofiler kunne kontaktes via PB, for at kunne opnå brugerstatus her på siden.
Endelig forventer vi at brugerne kommenterer sagligt og fornuftigt.

Vi forbeholder os ret til at slette brugere som medlemmer, såfremt de har overtrådt almindelig etik og moral.

Desværre bliver det mere og mere almindeligt med alskens drama i grupper og fora på nettet, og det vil vi gøre alt for at undgå. Derfor vil vi opfordre brugerne på dette forum til at udvise respekt for andre, og for andres holdninger og meninger, selv om de er anderledes end ens egne. Man behøver ikke at være enige om alt, men man kan sige det på en pæn og ordentlig måde.
DPA forbeholder sig ret til at fjerne brugere i dette forum, som overtræder DPA`s - og den almene - opfattelse af god skik og moral.


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)