Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fregatten Jylland
#1
Læste at i har været på fregatten Jylland, hvad var formålet og fandt i noget specielt.Har været fascineret af det skib i mange år.
Svar
#2
Hej Hessel

Tak for dit spørgsmål. Ja, hvad var formålet. Formålet var jo at foretage en paranormal undersøgelse af skibet, til et afsnit af tv serien Spøgelsesjægerne.
Vi havde hørt nogle historier om paranormale fænomener, godt nok af lidt diffus karakter. Der var set skikkelser sådan ud af øjenkrogen, lyde der umiddelbart ikke passede ind, og lidt småtterier...
Da vi var der var det en meget blæsende og kold novemberaften, og skibet er jo ret åbent. Derfor blæste det også inde på nogle af dækkene, og det sang og knagede i træ- og tovværk. Det var i sagens natur meget forstyrrende, og gjorde det umuligt at foretage EVP optagelser, og i det hele taget var det svært at foretage en undersøgelse. Vi havde jo overvågning på, men der var ikke noget at hente der.
Det eneste vi oplevede som eventuelt KUNNE være paranormalt, var nogle udslag på forskellige EMF målere, men det var jo absolut ikke noget vi kunne bruge til noget, og derfor konkluderer jeg, at vi ikke oplevede noget paranormalt den nat. Så set i det lys var det jo en kedelig undersøgelse, men det var dog alligevel et interessant og spændende sted at undersøge.
Det er ikke overnaturligt. Det er naturligt - Vi forstår det bare ikke endnu.
Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)